Gördes'te Örnek Davranışıyla Herkesi Duygulandıran O Vatandaşa Sürpriz
Geçtiğimiz günlerde Manisa’nın Gördes ilçesinde Devlet Hastanesi acil sevisi önünde çekilen çamurlu ayakkabı fotoğrafları sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşılmıştı. Binlerce kişinin beğenisini toplayan bu duyarlı davranışın sahibi de merak konusu olmuştu.

Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici örnek davranışıyla herkesin takdirini kazanan Halil Şen’le öğle yemeğinde bir araya gelerek; çeşitli hediyelerle sürpriz yaptı.

Hastaneye gelmeden önce şiddetli bir yağmur yağdığını ve bu yağmurda çalıştığını ifade ecen Halil Şen; “ Hastalandığım için acile gireceğim. Ayağımda bot var. Kıp kırmızı bir çamur. Gireceğim hastaneye baktım fayanslar tertemiz. Hijyenik bir ortam benim içim elvermedi. Ben o şekilde evime girebilir miyim? Giremem. Dedim ki ayakkabılarımı çıkarayım gireyim. Çıkartım o şekilde botu o şekilde girdim” dedi.

Duyarlı davranışı nedeniyle Halil Şen’e teşekkür eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; “ Bütün sağlık personeli sizlerin, bizlerin sağlığı için çalışıyor. Eğer siz oraya çamurlu ayakkabılarınızla  girseydiniz de kimse size neden bu şekilde girdiniz demezdi. Sağlığını için elinden geleni yapardı. Ama sizin bu davranışınız gerçekten örnek bir davranış. Takdirle karşılıyoruz. Duyarlılığınız için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Böyle duyarlı davranışları gördüklerinde mutlu olduklarını ifade eden Kaymakam Ayaz; “ Daha önce de Soma’da yaşanan Maden faciasında bir vatandaşımız beni bırakın arkadaşımın eşi hamile onu kurtarın diyor.  İşte en son Afrin Zeytindalı Harekatı’nda askerimiz kahramanca mücadele ederken muhabir soruyor. Ailene bir şey söyler misin diye? O da beni beklemesinler diyor. Arkadaşımız da çok güzel düşünmüş. İnşallah böyle duyarlı arkadaşlarımızın sayısı artar. Ben kendisine bu güzel davranış için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Maden kazasında da böyle örnek davranışların takdirle karşılandığını ifade eden Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici; “ Ambulansa çizmesini çıkararak giren vatandaşlarımız aklıma gelmişti. Yaptığınız davranış büyük bir örnek. Rol model oldu. Hepimiz çok duygulandık. Gördüğümüzde tanışmak istedik sizlerle. Nasip bugüneymiş. Tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra örnek davranışıyla vatandaşların takdirini kazanan Halil Şen’e hediyeler takdim edildi.

Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....