Gördes Belediyesi Kum Çakıl Ocağı Tesisi'ni Yeniledi
Gördes Belediyesi tarafından yaklaşık 8 yıl önce kurulan Kum Çakıl Ocağı Tesisi’nin makine ve ekipmanları yenilenerek revize edildi.

Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes Belediyesi Kum Çakıl Ocağı Tesisi'nin yenilenen ekipmanlarını yerinde inceleyerek; çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gördes merkez ve mahallelerin aralıksız bir şekilde ihtiyacını karşılayan Gördes Belediyesi Kum Çakıl Ocağı’nın makine ve ekipmanları Başkan Muhammet Akyol’un talimatıyla yenilenerek tesisin verimliliği en üst seviyeye çıkarıldı.

Saatte 180 ton kapasiteye kadar üretim kapasitesine sahip olan tesis Gördes’e bağlı 64 mahalleye zorlanmadan hizmet verebiliyor. Altyapı, parke taşı imalatı ve inşaat sektöründe kullanılacak birçok malzemeyi üretebilen Gördes Belediyesi Kum Çakıl Ocağı’ndaki yenileme çalışmalarının toplam maliyeti ise yaklaşık 300 Bin TL civarında.

Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol tesisi ziyaret ederek personellerden bilgi aldı. Kum Çakıl Ocağı’nın yenilenen makine ve ekipmanlarını personelleriyle birlikte test eden Başkan Muhammet Akyol, " Yaklaşık 8 yıl önce göreve geldiğimiz ilk yıllarda kum ve çakıl ihtiyacı ilçemizin kanayan yaralarından birisiydi. İlçemize büyük bir yatırım kazandırarak bu yaraya merhem olduk. 300 bin TL civarında bir maliyetle bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını tamamladığımız tesisimiz artık en üst düzeyde hizmet veriyor. Gördes’imize hayırlı olsun " dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....