Gördesli Gazi Annesi: “Gerekirse Afrin’e ben de giderim, yeter ki o pislikler temizlensin”
Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Fazıl Kalyon, Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan  Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de yaralanan evli ve 1 çocuk babası Uzman Çavuş Süleyman Dindar'ın (25) ailesini ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Fazıl Kalyon, Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan  Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan evli ve 1 çocuk babası Uzman Çavuş Süleyman Dindar'ın (25) ailesini ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Kaymakam Ayaz, ve beraberinde gelen grup ile ilçeye bağlı Güneşli mahallesinde yaşayan ailesiyle evlerinde bir araya geldi. Süleyman Dindar'ın babası Mustafa Dindar ve Annesi Zinnet Dindar bir süre sohbet eden Ayaz, Süleyman Dindar'ın sağlık durumunun iyi olduğunu ailesine bildirdi. Ardından Afrin Gazisi Süleyman Dindar için dua edildi.

Kaymakam Ayaz, alınan bilgilere göre durumunun gayet iyi olduğunu ifade ederek; “Bizler devlet olarak, millet olarak biz sizlerin yanındayız. Aldığımız bilgilere göre durumu gayet iyi. Rabbim acil şifalar versin. Tekrar geçmiş olsun” dedi.

Başkan Akyol, yaptığı açıklamada edindiğimiz bilgiye göre Süleyman kardeşimizin durumu çok şükür iyi bizler onların sayesinde buralardayız. Rabbim tüm Mehmetçiğimizi korusun. Süleyman kardeşimize ve tüm gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

" Gerekirse Afrin’e ben giderim, yeter ki o pislikler temizlensin"
Anne Zinnet Dindar, Kaymakam Ayaz'a ve Başkan Akyol’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken “Gerekirse Afrin’e ben de giderim. Yeter ki o pislikler temizlensin” dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....