Afrin'de Yaralanan Uzm. Çvş. Kayalı'nın Ailesine Ziyaret
Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol  Afrin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Orhan Kayalı’nın ailesini evinde ziyaret etti.

Kaymakam Ayaz ve Başkan Akyol’a Jandarma Komutanı Fazıl Kanyon ve Emniyet Amiri Abdulkadir Öztürk eşlik etti. Protokol heyeti Afrin Zeytindalı Harekatı kapsamında terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen roket saldırısı sonucu hafif işitme kaybı geçiren Piyade Uzman Çavuş Orhan Kayalı'nın Gördes Bayat mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret ederek; geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Uzman Çavuş Kayalı’nın babası Süleyman Kayalı ve annesi Gülsüm Kayalı’a oğullarının sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve taburcu edildiğini bildirdi.

Kaymakam Ayaz, alınan bilgilere göre durumunun gayet iyi olduğunu ifade ederek; “Bizler devlet olarak, millet olarak biz sizlerin her zaman yanındayız. Artık sizin evladınız, bu milletin evladı. Üzülmenize gerek yok. Oğlunuzla gurur duyun. Aldığımız bilgilere göre Orhan kardeşimizin durumu gayet iyi. Ben doktoruyla da görüştüm. Kardeşimiz taburcu edildi. Rabbim acil şifalar versin. Tekrar geçmiş olsun” dedi.

Başkan Akyol, yaptığı açıklamada “Orhan kardeşimizin durumu çok şükür iyi. Zaten taburcu da oldu. Merak edilecek bir şeyi yok. Rabbim tüm Mehmetçiğimizi korusun. Orhan kardeşimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Görev anında PKK/PYD terör örgütü mensuplarınca atılan roketin aracın yakına düşmesi sonucu roket geçici işitme kaybı oluşan Uzman Çavuş Kayalı Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi edilerek; taburcu edildi.

Uzman Çavuş Kayalı’nın Zeytindalı Harekatı’nın en başından bu yana görev aldığı öğrenildi. Evli olan Piyade Uzman Çavuş Orhan Kayalı 2 yıldan beri TSK’da görev yapıyor.

Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....