Gördes'in Doğalgaz Meşalesi Yakıldı
Gördes’in birlikte beraberlik içerisinde tarihi bir başrıya imza atarak almaya hak kazandığı doğalgazın ilçeye verilmesi adına tören düzenlenerek, doğalgaz meşalesi yakıldı.

Gördes’in birlikte beraberlik içerisinde almaya hak kazandığı doğalgazın ilçeye verilmesi adına tören düzenlenerek, doğalgaz meşalesi yakıldı.

28 bin 368 nüfuslu Gördes’te geçen yıl başlayan altyapı ve doğalgaz iletim hattı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçeye doğalgaz akışı sağlanmaya başlandı.

Törende konuşan Belediye başkanı Muhammet Akyol “Doğalgaz rüyalarının bugün gerçeğe dönüştüğünü belirterek, doğalgazın ilçeye hayırlı olmasını diledi. Bu doğalgaza ilk adım için meşaleyi yakacağız. İnşallah ilçemizde kazasız belasız bu doğalgazı kullanmak nasip olur" dedi.

Gördes’in kendileri için çok değerli ve önemli bir ilçe olduğunu vurgulayan AKSA Bölge Müdürü İbrahim Başaran, "Burada çok sıcaklık ve ilgi gördük. Belediye Başkanımız nezdinde halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Şu anda evinde hat olan vatandaşlarımız gaz kullanma safhasında. Bu yıl yapacağımız yatırımlarla da diğer binalarımıza da gaz sağlayacağız inşallah" diye konuştu.

Doğalgazın ilçeye hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Ayaz  doğalgazın ilçeye gelmesini sağlayan başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı olmak üzere, alın teri akıtan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dua okundu ve arkasından temsili olarak doğalgaz meşalesi yakıldı.

TOKİ Konutları önünde düzenlenen törene Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AKSA Doğalgaz Manisa Bölge Müdürü İbrahim Başaran, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Meşale Yakma Töreni’nin ardından vatandaşlar için doğalgaz bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....