Gördes Belediyesi'nden 8 Mart Kadınlar Günü Etkinliği
Gördes Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Gördesli Kadınlar için çeşitli etkinlikler düzenledi.

Kaymakam Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Asliye Ceza Hakimi Selin Altundağ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Gördes Belediyesi ev sahipliğinde şehit, gazi anneleri ve eşleri ile Gördesli kadınlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltıda konuşma yapan Kaymakam Ayaz ve Başkan Akyol toplumda kadının önemine değinerek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Konuşmaların ardından şehit annelerine ve programa katılan tüm kadınlara çiçek takdimi yapıldı.

8 Mart akşamı ise Gördes Belediyesi ve Gördes Kadınlar Derneği tarafından Kültür Sarayı'nda düzenlenen programa yüzlerce kadın katıldı.  Programda şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu ve dualar edildi.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....