Başkan Muhammet Akyol'dan 'İstiklal Marşı' Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İstiklal Marşının kabulünün 97. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Akyol yayınladığı mesajda; İstiklal Marşının eşsiz mısralarındaki kardeşlik, birlik, beraberlik ruhunu iç ve dış düşmanlara karşı ilelebet muhafaza etmek için  Mehmet Akif'in davasını kendilerine şuur edindiklerini ve bu yolu emin adımlarla yürüdüklerini belirterek şu ifadelere yer verdi;

“Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşımız, yaklaşık bir asırdan beri milli duygularımızın her daim taze kalmasına en büyük katkıyı sağlamıştır. Mehmet Akif sadece bir şair olarak değil, hayatı ve fikirleriyle de bizlere rehber olmuştur. Akif, milletimizin en zor döneminde; milletimizin özgüvenini tekrar kazanması, tarih sahnesinde yeniden söz sahibi olması için Anadolu’yu karış karış gezmiş büyük bir dava adamıdır. Eseri Safahat’ta ve kürsülerde yaptığı konuşmalarda milletimize hep ümit, cesaret  ve özgüven aşılamıştır. Milletimiz bu büyük Vatan şairini hiçbir zaman unutmayacak, eserleri ve fikirlerini daima yaşatacaktır.

İstiklal Marşı'yla milli ruhu yeniden hareke geçiren Mehmet Akif, bizlere tarihi birikimimizle, özümüzle, sahip olduğumuz değerlerimizle birlikte her zaman var olacağımızı öğretmiştir. Mehmet Akif'in fikriyatına sahip çıkarak rehber edinmek, yaşatmak ve geleceğe taşımak bizlerin en önemli gayelerinden birisidir. İstiklal mücadelemizin ölümsüz destanı, dün olduğu gibi bugün de milletimizin ortak sesi olan İstiklal Marşımızın ruhu; bugün de genç nesillerimizde de yeniden diriliyor yeniden yaşatılıyor. Bu eşsiz eserin mısralarındaki kardeşlik, birlik, beraberlik ruhunu iç ve dış düşmanlara karşı ilelebet muhafaza etmek için  Mehmet Akif'in davasını kendimize şuur ediniyor ve bu yolu emin adımlarla yürüyoruz.

Vatan-millet sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin en güzel ifadesi olan İstiklal Marşı’nı milletimize hediye eden milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy, hiçbir zaman milletimizin gönlünden çıkmayacak, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.  Milli birlik ve beraberlik duygusuyla vatanımıza milletimize dört kolla sarılarak sahip çıkmamız gerektiği şu zor süreçlerde Akif'in ' Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.' mısralarıyla bu güzel vatanımıza sahip çıkmalıyız. Değerli gençler; sadece sıradan millet aşığı bir şair olarak değil aynı zamanda büyük bir dava adamı olarak kendinize en büyük rol modellerden biri olarak almanız gereken Milli Şairimiz Mehmet Akif; Asım'ın neslini bir şiirinde şöyle tanımlanıyor;

" Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!...
-Boğamazsın ki! Hiç olmazsa yanımdan kovarım.
Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam;
Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.

“Asım Nesilleri’ni Yetiştirmek” gayesi için Milli Şairimiz Mehmet Akif'in davasına sahip çıkacak, eserleri ve fikirlerini daima yaşatacağız. Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşımızın kabulünün 97. yıldönümü vesilesiyle Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 .....