Gördes'in Doğalgaz Başarısı Külliyede Taçlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın koordinasyonunda düzenlenen aralarında Gördes’in de bulunduğu 101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım Töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın koordinasyonunda düzenlenen aralarında Gördes’in de bulunduğu 101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım Töreni’nde konuştu.

101 Yerleşim Yerine Doğalgaz Hizmete Alım Töreni’ne Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’ da katıldı.

Millete olan aşk ve sevdalarını dile getiren Erdoğan, "Ne yapalım, özel sektör gitmiyorsa o zaman doğalgazı götürmek bizim görevimiz. Devlet olarak biz gideriz. Çünkü onları biz orada hala tezeğe, kömüre bırakamayız." dedi.

Erdoğan, doğalgazın kolaylığından, konforundan, temizliğinden faydalananların sevinci ve mutluluğunun, gönülden "Allah razı olsun bu hükümetimizden" demelerinin mükafat olarak kendilerine yeteceğini ifade etti.

Doğalgaz olmayışından dolayı yaşanan çileyi en çok annelerin çektiğini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "O benim anam 5 kat binanın bodrumuna iner, oradan kömürü taşır getirir. O yetmez, zaten bir odada soba var, orada yakar. Bütün pislik, kömür kokusu ortada. Ondan sonra sabah kalktığında bakmışsın anam, sobayı temizliyor, kül mül her tarafı sarmış. Bu çileyi çekmediler mi? Analarımız çekti. Sizin analarınız çekmedi mi? Çekti. Öyleyse şimdi analara bunu çektirmeyelim. Bir konfor ortaya getirelim. Bunu beraber, milletçe yapacağız. Devletimiz inşallah bunu dört bir yana götürmeye muktedirdir ve bunu götüreceğiz."

Kaymakam Fatih Ayaz ve Başkan Muhammet Akyol tören sonunda yaptıkları paylaşımda “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyoruz. Gördes'imiz Doğalgaz başarısıyla ülkemizin 101 yerleşim yeri arasında... Bu gurur hepimizin. Teşekkürler Gördes!” notunu düştü.

Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA .....