Gördes Güneşlispor Süper Amatörde
Gördes Belediyesi'ni ve Gördes'i Manisa Birinci Amatör Küme'de temsil eden Gördes Güneşlispor play-off lardaki başarısıyla Süper Amatör Kümeye yükselmeye hak kazandı.

Kayalıoğlu ile şampiyonluk maçına çıkan ve 1 puana ihtiyacı olan Güneşlispor, şansız bir mağlubiyet almış ve play-offlara kalmıştı. 3lü play-off grubuna kalan Güneşli, ilk maçında Killikspor'u 5-2 mağlup ederek büyük avantaj elde etti. İkinci maçta Ulucamispor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen averaj üstünlüğü sağlayan kırmızı siyahlılar, gruptan çıkmayı başardı.

Süper Amatör hedeflerine geçte olsa ulaştıklarını ifade eden Antrenör Zekeriya Sevinç, tüm futbolcularını kutladığı belirtti ve Güneşlipora destek olan başka Belediye Başkanı Muhammet Akyol olmak üzere herkese teşekkürlerini dile getirdi.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yeni sezonda Gördes Güneşlispor'un Gördes Belediyespor'la birlikte Süper Amatör kümede Gördes'i temsil edeceğini ifade ederek; Gördes Güneşlispor'un teknik heyetini ve sporcularını tebrik etti. Başkan Muhammet Akyol ayrıca Gördes Belediyesi'nin son yıllarda gerek sportif tesisler gerekse diğer spor yatırımlarıyla yaptığı büyük hamlelerin meyvelerini vermeye başladığını belirtti.

Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 .....