Gördes Belediyesi'nden Yeni Fitness Salonu
Gördes Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği yatırımlara bir yenisini ekleyerek yeni fitness salonunu halkın hizmetine açtı.

Oldukça ferah bir alana yayılan klimalı spor salonunda tüm spor aletleri tadilattan geçirildi. Eskiyen spor malzemeleri yenileriyle değiştirildi. Gördes Belediyesi; fitness salonu, spor aletleri ve futbol sahasının soyunma odalarıyla birlikte yaklaşık 500 bin liralık spor yatırımını hayata geçirmiş oldu.

Gördes Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Spor Tesisleri içerisinde bulunan futbol sahasının hemen alt tarafında yer alan yeni soyunma odalarının bulunduğu kısma yapılan fitness salonu haftanın 6 günü vatandaşlara hizmet verecek. Pazartesi günleri ise kapalı olacak. Gördes Belediyesi Fitness Salonu 15.00-19.00 saatleri arasında bayanların, 19.00-22.00 saatleri arasında erkeklerin kullanımında olacak.

Fitness salonunda tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Muhammet Akyol, Gördes Belediyesi olarak spora verdikleri önemi şu sözlerle ifade etti: “Gördes Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Spora erişim olanaklarını artırmayı da önceliklerimiz arasında görüyoruz. Ben de sağlıklı bir yaşam için sporun mutlaka hayatımızda olması gerektiğini düşünüyorum. Geçtiğimiz yıllarda sporseverlimizin hizmetine sunduğumuz Futbol Sahası gerek tribünleriyle, gerek suni çim zeminiyle, gerekse çevre düzenlemesiyle halkımız için bir cazibe merkezi haline dönüştü. Yan tarafında bulunan halı saha ve kapalı spor salonuyla şimdi de bu fitness salonumuzla burası tam bir spor tesisine dönüştü. Spora ve sporculara olan yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Gördes Belediyesi Fitness Salonu vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Muhammet Akyol, yaptıkları yatırımlarla Gördes’i her geçen gün daha güzel, daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek olduğunu belirtti.

Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 .....