Başkan Akyol'dan Hıdrellez ve Kültür Festivaline Davet
Gördes Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri, ilçenin sosyal ve kültürel hayatına renk katıyor. Bu yıl 12.'si düzenlenecek olan etkinlikler için, Gördes Belediyesi çalışmalarını tamamladı.

7'den 77'ye her vatandaş için çeşitli etkinliklerin yer aldığı Hıdrellez programı bu yıl da dolu dolu geçecek. Etkinliklerde birçok sosyal ve kültürel aktivite yer alıyor. Festivalin en ilgi gören etkinliğinin Gördes Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Halk Konseri olması bekleniyor. Gördes Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Halk Konseri 5 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da Şht. Makbule Hanım Meydanında gerçekleşecek.

1 Mayıs Salı günü Sinema Günleriyle başlayacak olan festival Perşembe hafta boyunca süren etkinliklerle devam edecek. Halk konseri, sinema günleri, bilim şenlikleri, çeşitli yarışmalar, uçurtma şenliği, ödül törenleri, anneler günü etkinliği ve halk konseri gibi birçok etkinliğin yer alacağı Gördes Belediyesi 12. Hıdrellez ve Kültür Festivali'nin ana programı 5 Mayıs Cumartesi saat 12.00'da Kocamurtluk Mesire Alanında gerçekleşecek. Aynı günün akşamına ise Şehit makbule Hanım Meydanında ücretsiz halk konseri Gördeslileri coşturacak.

12. Hıdrellez ve Kültür Festivali'ne tüm vatandaşları davet eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Asırlardan bu yana bilinen ve kutlanan Hıdrellez bizlere birlik beraberliği, kültürümüze sahip çıkmayı hatırlatan bir bahar bayramıdır. Bizler de bu bağlamda her yıl geleneksel olarak Hıdrellez ve Kültür Festivali'ni birlik beraberlik içerisinde gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu yılın festivali için de çeşitli etkinliklerin yer aldığı bir program hazırladık. Tüm vatandaşlarımızı; halk konseri, sinema günleri, bilim şenlikleri, çeşitli yarışmalar, uçurtma şenliği, ödül törenleri, anneler günü etkinliği ve halk oyunları gösterimleri gibi bir çok etkinliğin yer alacağı 12. Hıdrellez ve Kültür Festivali’ne davet ediyorum" dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....