Başkan Muhammet Akyol'un Berat Kandili Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

İslam âleminin sabırsızlıkla beklediği, 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmamızın habercisi olan Berat Kandilinin ülkemize ve tüm İslam Alemine; birlik, beraberlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Muhammet Akyol, mesajında şunları söyledi; " On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat kandiline kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Yüce Allah’ın engin rahmetinin tecelli ettiği, dertlerden ve sıkıntılardan kurtuluşu olan  Berat, müstesna bir gecenin adıdır.

Bu gün ve geceleri birlik ve beraberliğimiz, akraba ve dostlarımızla bağlarımızı güçlendirmemiz, sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmemiz açısından iyi değerlendirmeliyiz. Toplumumuzu ayakta tutan bu dinamiklerdir. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi bu güzelliklere borçluyuz. Özellikle İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm dünyada akan kan ve gözyaşlarının dinmesi, sıkıntıların son bulması ve mazlumların yüzlerinin gülmesi için Rabbimize dua ve niyazda bulunmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gördesli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Berat Kandilini kutlar; ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ederim. Hayırlı kandiller..."

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....