Milletvekili Özdağ’dan 3 engelli vatandaşa akülü araç
AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 12. Geleneksel Hıdrellez ve Kültür Festivali’nde 3 engelli vatandaşımıza akülü araçlarını takdim etti.

12. Geleneksel Hıdrellez ve Kültür Festivali Etkinlikleri kapsamında,  Gördes İlçesini ziyaret ederek şenliklere katılan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile birlikte Gördes İlçesi Çiçekli mahallesinde engelli vatandaşımız Bayram Cangül’e, Atatürk İlkokulunda öğrenim gören engelli öğrencimiz, Volkan Sevinç ve İbn-i Sina Mesleki ve Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrencimiz Habibe Çakı’ya akülü araçlarını teslim etti.

“ONLAR RAHAT OLURSA, BİZLERDE HUZURLU OLURUZ”

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için her türlü hizmeti vermeye çalışacağız. Vatandaşlarımızın hayatı ne kadar rahat olursa, bizler de o kadar rahat ve huzurlu oluruz. Engelli olmak bir kusur değildir. Hepimiz engelli adayıyız. Bu nedenle toplum olarak engellilere gereken ilgi ve desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız” diye konuştu.

Kendilerine sağlanan desteklerden dolayı mutluluklarını ifade eden Bayram Cangül, Volkan Sevinç ve Habibe Çakı’nın yakınları AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’a teşekkür etti.

Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 .....