Gördes'te Okuma Yazma Seferberliği
Türkiye genelinde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Gördes'te 20 kurs merkezinde 229 kursiyere okuma yazma öğretildi.

Türkiye genelinde Cumhurbaşkanlığı  himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında Gördes'te 20 kurs merkezinde 229 kursiyere okuma yazma öğretildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Türkiye genelinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında, Gördes Kaymakamlığı’nın açtığı okuma-yazma kursunu başarıyla tamamlayan Hüseynibaba Mahallesindeki 31 kursiyere sertifikaları verildi.

Hüseynibaba Mahallesinde düzenlenen sertifika törenine Kaymakam Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ. Coşkun Çelik, daire amirleri, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Fatih Ayaz ve Başkan Muhammet Akyol sertifikalarını almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik ederek; kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Türkiye genelinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında; Gördes İlçesinde 20 kurs merkezinde, toplamda 229 kursiyer okuma yazma öğrendi.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....