Başkan Akyol’dan Çat Kapı İftar Ziyareti
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Ramazan ayında iftar programları kapsamında aile ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Akyol, bugünde Beşeylül Mahallesinde Saygın Akçaman ve ailesini ziyaret ederek iftarı birlikte açtılar.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol,  Ramazan ayında iftar programları kapsamında aile ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Akyol, bugünde Beşeylül Mahallesinde Saygın Akçaman ve ailesini ziyaret ederek iftarı birlikte açtılar.

Başkan Muhammet Akyol'a eşi Fatma Akyol, Kadın Kolları Başkanı Seher Eren' de eşlik etti. Aileyle birlikte iftar yapan Başkan Muhammet Akyol; ifatarın ardından aile bireyleriyle bir süre sohbet etti.

Ramazan Ayının Manevi Atmosferini Vatandaşlarımızla Yaşıyoruz
Başkan Akyol yaptığı açıklamada “Ramazan paylaşmaktır ve paylaşmakta en büyük ibadetlerimiz arasında yer alır. Biz de vatandaşlarımız ile sofralarını, yemeklerini, dertlerini, sevinçlerini paylaşıp birlik ve beraberliği Ramazan ayının manevi atmosferinde yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca çat kapı iftarlarımıza belirli aralıklarla programlarımız çerçevesinde gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızın arasında olmak, onlarla iftar yapmak, sofralarını paylaşmak, sohbet etmek, onların istek ve dertlerini birebir kendi evlerinde dinlemek bizleri olduğu kadar onları da çok mutlu ediyor. Bugünde kardeşimiz Saygın Akçaman’ın evine misafir olduk ve hem beraber iftarımızı açtık hem de kendilerine geçirmiş olduğu kazadan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi ilettik”

Başkan Akyol'u evlerinde ağırlamaktan memnuniyet dukduklarını dile getiren Akçaman ailesi; Başkan Akyol'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....