Türkiye Belediyeler Birliği'nden Gördes Belediyesi'ne Yeni Kamyon
Türkiye Belediyeler Birliği, Gördes Belediyesi’nin talebi üzerine, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet kamyon hibe etti.

Araç filolarına bir yenisini daha eklediklerini söyleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; " Göreve geldiğimiz günden bu yana araç filomuza bir çok yeni araç ve iş makinesi ekledik. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından belediyemize kazandırmış olduğunumuz kamyon için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Ak Parti Hükümetimize, Türkiye Belediyeler Birliği'ne, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanımız Erol Kaya'ya ve Ak Parti Manisa Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Milletimize hizmet yolunda Gördes'imize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....