Başkan Akyol'dan Kadir Gecesi Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Pazar günü idrak edeceğimiz mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol,  Pazar günü idrak edeceğimiz mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Oruç ibadetiyle geçirdiğimiz rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, Yüce Kitabımızda bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.

Birlik, bereket, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı Mübarek Ramazan Ayı'nda idrak edeceğimiz Kadir Gecenizi tebrik eder; vatandaşlarımıza ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi mübarek olsun.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....