Gördes Güney Çevre Yolu Hizmete Girdi
Gördes’imizi şehir içi trafiğinde rahatlatacak olan Güney Çevre Yolunun açılışı gerçekleştirildi.

Gördes-Akhisar girişinde bulunan Yaklaşık 6 milyonluk bütçe ile ihale edilen 4 km lik Güney Çevre Yolu’nun açılışına Ak Parti Manisa Milletvekili, MKYK Üyesi Murat Baybatur, Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Samet Zenginoğlu, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Belediye Meclisi Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÖRDES’İMİZE HAYIRLI OLSUN

Açılış konuşmasını yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Gördes’imize yeni bir hizmeti daha kazandırmanın mutluluğunu siz değerli hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz.  Sayın milletvekillerim bu yol bizlim için bir hayaldi. 2009’da yerel seçim çalışmalarında bu Çevre yolunun yapımına karar vererek böyle bir hayalimiz vardı. Ama inanın bunu söylerken buradan bu yol nasıl açılır onu bile bilmiyordum. Şükür hayalle başladık bugün hizmete açıyoruz. Yapım aşamasında Karayollarımızla gerekli çalışmaları yaparak Çevre yolunu hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Diğer yol yapım çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Akyol, “Şuanda Gördes -Akhisar arası yol çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah onunda bir an önce açılmasını istiyoruz. Yol Medeniyettir. Yine Gördes -Demirci, yolu arası ihalesi yapıldı. İnşallah onunda bir an önce başlamasını bekliyoruz. Son olarak Gördes-Köprübaşı yol arasındaki proje olarak en eski yol 20 yıl aradan sonra ihaleye çıkarıldı. Bu yoların yapılmasında bugüne kadar emeği geçen bizlere destek veren ve ellerimizden tutan Manisa milletvekillerimize, Hükümetimize, Türkiye’de yapılan tüm yollarda Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın büyük emekleri var. Allah hepsinden razı olsun bugün burada açacağımız ilçemizin trafiğini rahatlatacak olan Güney Çevre Yolu siz değerli Gördeslilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Karayolları bölge müdür yardımcısı Zeki Ali Yazıcıoğlu, “ Güney Çevre Yolu, yaklaşık 6 milyonluk bütçe ile gerçekleştirildi. Yol yapım çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yolumuzun yöre halkına, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, “Gördes Çevre yolunun zemin, menfez ve dolgu çalışmaları tamamlanmış ancak kış aylarına girilmesi sebebiyle asfalt sezonunun açılması bekleniyordu. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte 1. Çevre Yolunun açılışı gerçekleştirildi Birinci Çevre Yolu tamam, sıra Gördes - Akhisar yolunda. Bu yolun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

YOL MEDENİYETTİR

Yol Medeniyettir diyen Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, “Güney Çevre Yolu, Gördes’imize hayırlı olsun. Gördes'imizin özellikle ulaşım sorununu çözmek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Gördes- Akhisar Yolu ilçemizin en büyük problemlerinden inşallah bu yolumuzu da en kısa zamanda hizmete açacağız” dedi.

ULAŞIMDA ZİRVE YAPTIK

Ak Parti Manisa Milletvekili, MKYK Üyesi Murat Baybatur, “AK Parti iktidarı ile Manisa'ya 450 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Şu an Manisa'da 531 kilometre bölünmüş yol vatandaşlarımızın hizmetinde. Gördes Güney Çevre Yolunun 4 km’lik birinci etabını tamamladık. Ülkemiz AK Parti iktidarları ile ulaşım noktasında büyük adımlar attı. AK Parti'den önce kentte 81 kilometre bölünmüş yol vardı. AK Parti iktidarı ile Manisa'ya 450 kilometre bölünmüş yol yapıldı. Şu an Manisa'da 531 kilometre bölünmüş yol vatandaşlarımızın hizmetinde”  diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....