Gördes Belediyesi Yaz Spor Okulları Başlıyor
Gördes Belediyesi tarafından her yıl açılan Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı. Gördesli öğrencilerin her yıl yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz Yaz Spor Okulu için başlayan kayıtlar 2 Temmuz Pazartesi gününe kadar devam edecek.

4 Temmuz Çarşamba günü başlayacak olan Yaz Spor Okulunda 5 farklı spor branşında spor eğitimi verilecek. Futbol, basketbol, voleybol, jimnastik ve judo eğitimlerinin verileceği Yaz Spor Okulları 5 Eylül'de sona erecek. Gördes Belediyesi kayıtların alınması ardından Her genç en fazla 2 farklı branştan başvuru yapabilecek. Yaz Spor Okulları Recep Tayyip Erdoğan Spor Tesisleri'nde yer alan kapalı spor salonu, halı saha ve futbol sahasında düzenlenecek.

Yaz Spor Okullarında spor eğitimi almak isteyen Gördesli çocuklar Gördes Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde 2 Temmuz 2018 Pazartesi tarihine kadar  başvuru yapabilecekler.

Çocukların yaz spor okullarına her yıl artarak gösterdiği ilgiden büyük memnunluk duyduğunu belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Yaz Spor Okulumuz ile bu yıl da çocuklarımıza yaz aylarını faydalı şekilde değerlendirme imkânı sunacağız. Çocuklarımız sabahları Kur'an kusurlarına, öğleden sonra da spor kurslarına devam edecekler inşallah. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine katkı vermek, kötü alışkanlık edinmelerinin önünü kesmek adına yaz spor okulları ile sporu daha sağlıklı ve bilinçli yapmalarını sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....