Gördes Belediyesi'nden Köseler Mahallesine Çok Amaçlı Salon
Gördes Belediyesi tarafından Köseler mahallesine yapılacak olan çok amaçlı salon için hayırsever vatandaş Mustafa Döner ile birlikte Belediye Başkanı Muhammet Akyol protokol imzaladı.

İmzalanan Protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Belediyemiz tarafından Köseler mahallemize yapılacak olan çok amaçlı salon için hayırsever vatandaşımız Mustafa Döner ile birlikte protokol imzaladık. Artık projenin hayata geçirilmesi için çalışmalarımıza başlayacağız. Köseler Mahallemizde olduğu gibi Çok Amaçlı Salonlarımızı vatandaşlarımızın ihtiyaç önceliğine göre program dahilinde mahallelerimize kazandırmaya devam edeceğiz. Bugün imzaladığımız protokol Köseler Mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Köseler Mahallemize yapılacak olan çok amaçlı salona Sakin Döner ismi verilecek. 279 m2 alana yapılacak olan çok amaçlı salon mahallenin düğün, sünnet ve hayır gibi çeşitli merasimlerine cevap verecek.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....