Gördesliler Evlerinde Doğalgaz Kullanmaya Başladı
Gördes’te doğalgaz iletim hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte evlerde doğalgaz kullanılmaya başlandı.

Doğalgazın kullanımı Gördes’te, ilk olarak Ali Korkmaz isimli vatandaşın evinde gerçekleşti. Korkmaz ailesinin ilk doğalgaz kullanımına Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve  AKsa Doğalgaz Bölge Müdürü İbrahim Başaran' da eşlik etti.

Korkmaz ailesiyle bir süre muhabbet eden Başkan Muhammet Akyol'a doğalgazla pişirilmiş kahve ikram edildi.

Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Doğalgaz, Gördes’imiz için bir hayaldi. Ama şu anda ilk kullanımını gerçekleştiriyoruz. Doğalgazla ilk kahvemizi yaptık. Bu proje ilçemiz için çok önemliydi, doğal gaz projesinin hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Firmamızla ve Bölge Müdürümüzün de verdiği bilgiler dahilinde şuanda 947 konuttun doğalgaz kullanımına hazır durumda yani 2018 yılı içerisinde Gördes’imizin dörtte birini doğalgazla buluşturacağız. Tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Doğalgaz abonesi Ali Korkmaz “Doğalgazın Gördes’imize gelmesi için mücadele eden başta Belediye Başkanımız Muhammet Akyol olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gördes’imiz sobadan, doğalgaza geçiş yaptı.Büyük bir rahatlık ve kolaylık. Bu da ilk olarak bizim evde gerçekleşti, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Allah devletimizden, idarecilerimizden razı olsun” diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....