Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği IPARD II Başvuruları İçin Eğitime Başladı
'Geçmişi kadar görkemli bir Gördes için hep birlikte çalışıyoruz' sloganıyla kurulan Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği IPARD II Programlarına başvurabilmek için “Stratejik Plan Hazırlama Eğitimi’ne katıldı.

Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği’nin Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2017 yılı teknik destek hibelerinden almaya hak kazandığı programlar için “Stratejik Plan Hazırlama Eğitimi” Gördes Hayat Boyu Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Stratejik Plan Hazırlama Eğitimi, Yılmazer Proje Danışmanlık şirketinin Stratejik Planlama Danışmanı Aysel Kuşaksız Tanboğa tarafından verilirken eğitime Gördes Belediyesi personelleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gördes Ziraat Odası, Gördes İlçe tarım Müdürlüğü, Gördes Zeolit A.Ş. yetkilisi, Nikel Kobalt Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. yetkilisi katıldı.

Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından 4 haftada tamamlanacak olan eğitimlerin ilk 2 günü gerçekleştirilirken 3 günlük bir eğitim daha alınarak Gördes YEG Stratejik Planı yazılacak ve bu planla IPARD II Programlarına başvuru yapılabilecek.

Kırsal toplulukların kapasitelerinin geliştirilmesiyle, kırsal alanların sosyal, ekonomik ve çevresel olarak iyileştirilmesine destek olmak, yerelde henüz kullanılmayan yerel kaynak ve potansiyelden yararlanılarak yeni gelir kaynakları oluşturmak ve yaşam kalitesini iyileştirmek, kırsalda yaşayanların yerel kalkınma süreçlerine gerçek anlamda katılmalarını desteklemek ve kırsal toplulukların daha büyük topluluklarla entegrasyonunu kolaylaştırmak gibi birçok amacı bulunan programlardan faydalanabilmek ve Gördes’in bu alandaki eksiklerini giderebilmek için çalışmalarına devam eden Gördes Kalkınma Yerel Eylem Grubu Derneği’nin çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....