Ücretsiz İngilizce ve Matematik Kurslarına Katılım Yoğun
Gördes Belediyesi tarafından düzenlenen Ücretsiz İngilizce ve Matematik kursların eğitimleri devam ediyor. Katılımın yoğun olduğu Ücretsiz İngilizce ve Matematik kurslarında toplam 43 öğrenci eğitim görüyor.

2018 yılı içerisinde 7'inci Sınıftan 8’inci sınıfa geçen öğrencileri kapsayan Ücretsiz İngilizce ve Matematik Kursunun başvuruları 2–8 Temmuz tarihleri arasında yapılmıştı. Katılımın yoğun olduğu Ücretsiz İngilizce ve Matematik Kursların eğitimleri devam ediyor.  Ücretsiz İngilizce ve Matematik Kursunda toplamda 43 öğrenci 2 sınıfta eğitim alıyor. Ücretsiz İngilizce ve Matematik Kurslarında, hafta içi Pazartesi ve Salı günleri eğitim veriliyor.

Öğrencilerimizin yaz aylarını faydalı şekilde değerlendirmelerine katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol;" Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin gelişimine katkı vermek için eğitim kurslarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....