Modern Yer Altı Çöp Konteyner Sistemi Yaygınlaşıyor
Gördes Belediyesi, çevre kirliliğini önlemek için modern yer altı çöp konteyner sistemini yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Gördes Belediyesi,  çevre kirliliğini önlemek için modern yer altı çöp konteyner sistemini yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Gördes Belediyesi tarafından modern yer altı çöp konteyneri sisteminin yaygınlaştırılmasıyla birlikte çöp ve atıkları yer altında izole ederek, koku, bakteri, hastalık ve birçok istenmeyen çevre kirliliği ile birlikte oluşan görsel kirliliğin önüne geçiliyor.

Modern Yer Altı Çöp Konteynerleri 10 Farklı Noktada

Gördes Belediyesi bu kapsamda daha önce 5 farklı noktaya monte ettiği modern yer altı çöp konteynerlerine ilave olarak ana cadde üzerinde yer alan Atatürk Mahallesi Fatih Bulvarına 2, Uzunçam Mahallesine 2, Adnan Menderes Mahallesine 1 olmak üzere 5 farklı noktaya daha modern yer altı çöp konteyner sistemini kurdu. Modern yer altı çöp konteynerleri toplamda 10 farklı noktada vatandaşların hizmetinde olacak.

Modern yer altı çöp konteyner sistemiyle çevre kirliliğinin ortadan kalktığını belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “İlçemizde çevre bilincini geliştirmek, çöplerin oluşturduğu kötü kokuları önlemek ve çevre kirliliğini tamamen ortadan kaldırmak amacıyla belirli noktalarda yer altı çöp konteynerleri monte edildi. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verebilmektir” dedi.

“Önceliğimiz İnsan Sağlığı ve Çevre Temizliği”

Gördes Belediyesi olarak çevre temizliği ve insan sağlığına oldukça önem verdiklerini ifade eden Başkan Muhammet Akyol "İlçemizin daha güzel hale gelmesi adına, modern yer altı çöp konteyneri sistemini ilçemizde yaygınlaştırıyoruz. Modern yer altı çöp  konteynerleri sayesinde çevredeki hoş olmayan görüntülerin oluşmasının da önüne geçiyoruz. Gördes Belediyesi olarak, çevre temizliği konusunda hassas davranıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı ve çevre temizliği önceliğimiz” diye konuştu.

Vatandaşlar Hizmetten Memnun

Toplamda 10 farklı noktaya monte edilen modern yeraltı çöp konteynerlerinin çevre kirliliği ve insan sağlığı açısından çok isabetli bir çalışma olduğunu ifade eden vatandaşlar Gördes Belediyesi'nin bu uygulamasını takdirle karşılıyor.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....