Gördes Belediyesi’nden 13 Mahalleye Çok Amaçlı Salon
Gördes Belediyesi 13 farklı mahalleye 4 Milyon TL'lik Çok Amaçlı Salon yatırımının çalışmalarına hızla devam ediyor.

Vatandaşların yoğun talebi ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un talimatıyla Akpınar, Atatürk, Beğenler, Benliali, Dereçiftlik, Hüseyni Baba, Kaşıkçı, Kıranköy, Kobaklar, Korubaşı, Köseler, Şeyhyayla ve Yakaköy Mahallelerine çok amaçlı salon yapılıyor.

Vatandaşların düğün, hayır, sünnet, taziye, nişan ve halk toplantıları gibi çeşitli etkinlikleri gerçekleştirebileceği çok amaçlı salonların alt yapı çalışmaları devam ediyor.  Çok Amaçlı Salonların 5 Eylül Kurtuluş Etkinliklerinde toplu temel atma töreni yapılması, ardından 6 ay içerisinde de vatandaşların kullanımına açılması planlanıyor.

Mahallelere 4 Milyon TL'lik yatırım
Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde 13 mahalleye çok amaçlı salon  yapımının devam ettiğini ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; “Şuanda Atatürk, Beğenler, Benliali, Dereçiftlik, Hüseyni Baba, Kaşıkçı, Kıranköy, Kobaklar, Korubaşı, Köseler, Şeyhyayla ve Yakaköy Mahallelerimiz olmak üzere 13 farklı noktada inşaat yapımı devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de programa aldığımız mahallerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Vatandaşlarımız Çok Amaçlı Salonlarımızda düğün, sünnet, nişan, hayır, taziye ve halk toplantıları gibi bir çok etkinliği gerçekleştirebilecekler. Salonlarımızın yapım aşamasına büyük önem gösteriyoruz. Uzun yıllar mahallelerimize hizmet verecek sağlam yapılar oluşturacağız. Projelerimizin toplam maliyeti 4 Milyon TL'nin üzerinde" dedi

Halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz
Mahallelerde devam eden çalışmaları değerlendiren Başkan Muhammet Akyol; " Mahallelerimizle ilgili çok amaçlı salonlar, ortak kullanım yerleri, üst yapı, parke taşı kaplama, yol çakıllama, eğitim, tarım, sulama, ulaşım, spor ve park-bahçe gibi çeşitli projelerimiz var. Bunları gerçekleştirmeye aralıksız devam ediyoruz. Güzel ilçemizi bir bütün olarak hak ettiği yere getirmek ve halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda çok amaçlı salonlarımız Gördes'imize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Mahallelerimiz böyle yatırım görmedi
Çok amaçlı salonların mahallelere bir çok konuda hizmet vereceğini ve mahallerinde daha önce böyle büyük bir yatırım görmediklerini ifade eden mahalle sakinleri mahallelerine yapılan büyük yatırım için Gördes Belediyesi'ne ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a  teşekkür etti.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....