Gördes Belediyesi’nden, ABD Ürünlerine Boykot
Gördes Belediyesi, ABD’nin ülkemize yönelik uyguladığı yaptırım kararının ardından Belediyenin işletmelerinde bundan sonraki süreçte ABD ürünlerinin satın alınmaması kararını aldı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Son günlerde ABD'nin Türkiye ekonomisi üzerinden yaptırımlarına karşı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ABD ürünlerine boykot çağrısına destek vermek istediklerini belirtti.

Gördes Belediyesi olarak, Türkiye ekonomisine yönelik yapılan yaptırımlar karşısında başlatılan milli seferberliğe katkı sağlama kararı aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Son günlerde, Türkiye'mize yönelik açık bir ekonomik saldırı var. ABD'nin ekonomik yaptırımlar üzerinden, ülkemizi zayıflatma ve karalama çabaları yine boşa çıkacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi maruz kaldığımız ekonomik saldırının arkasında başka niyetler vardır. Türkiye Cumhuriyetini kimse yıpratamaz. Gördes Belediyesi olarak bizler de Cumhurbaşkanımızın çağrısına destek veriyoruz ve Belediyemizin işletmelerinde ABD menşeli tüm ürünlerin satın alınmasını durdurduk. Amacımız, ülkemizde yerli malı tüketimin artırılmasını sağlamaktır” dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....