Başkan Akyol'un Kurban Bayramı Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Başkan Muhammet Akyol, Kurban Bayramı için yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Milli ve manevi değerlerin pekiştiği, dini şuur ve duyguların geliştiği, birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde geçirdiğimiz; karşılıklı paylaşmanın, sevgi, saygı ve muhabbetin perçinlendiği kaynaşma ve dayanışmanın sembolü olan bir Kurban Bayramına daha erişecek olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz.

Kurban Bayramı bizler için de tüm İslam âlemi için de birleştirici ve kaynaştırıcı bir güçtür. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (SAV.) ‘in buyurduğu gibi 'Birlikte her zaman rahmet, ayrılıkta ize azap vardır.' Aile büyüklerimiz başta olmak üzere eş, dost ve akrabalarımızın bayramlarını tebrik edip, gönüllerini mutlaka almalıyız. Evlerimizin neşe kaynağı olan çocuklarımızı sevindirmeli, şefkat ve merhamete muhtaç öksüz ve yetimleri, yoksul ve kimsesizleri unutmamalıyız.

Birlik ve berebarliğin doruğa çıktığı bu müstesna günlerde kesilen kurbanların ve yapılan ibadetlerin hürmetine Yüce Rabbimizden mazlumlara güç ve kuvvet vermesini; Kurban Bayramı'nın insanlığın mutluluğuna, millet olarak huzurlu bir geleceğe vesile olmasını diliyorum.

Siz değerli hemşehrilerimden geride gözü yaşlı sevdiklerinizi bırakmamak için bayram tatili nedeniyle çıkacağınız yolculuklarda trafik kurallana uymanızı ve hız sınırını aşmamanız önemle rica ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nızı yürekten tebrik ediyor, milletimiz ve İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini niyaz ediyorum."

Not: Kamu kurumları ve halkımızla bayramlaşma Kurban Bayramının 2. günü saat 14.00'da Belediye Çay Bahçesinde düzenlenecektir.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....