Gördes’te, Büyük Zafer’in 96.Yılı Kutlandı
Gördes’te, 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen çelenk sunma töreniyle kutlandı.

Gördes’te, 30 Ağustos Zafer Bayramı programı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına Gördes Kaymakamı Büşra Uçar, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Emniyet Amiri Abdülkadir Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Kartepe, Siyasi Partilerin temsilcileri, Kamu Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı Programı kapsamında Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, akabinde ise İstiklal Marşı okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı  dolayısıyla çelenk sunma törenin ardından Kaymakam Büşra Uçar ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....