2.Etap TOKİ Konutlarında Çalışmalar Hızla Devam Ediyor
Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Türe, İlçemizde yapımı devam eden 2. Etap TOKİ Konutlarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ ve Gördes Belediyesi iş birliğinde inşa edilecek olan Gördes 2. Etap 200 konutluk TOKİ projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje içerisinde 200 adet konut, 1 adet iş merkezi, 1 adet camii, çevre düzenlemesi ve alt yapı işi bulunuyor. Hazine ve Gördes Belediyesi arazilerinden birleştirilen Atatürk Mahallesindeki arsaya yapılacak olan 2. Etap TOKİ Projesi'nin yaklaşık maliyeti 19.500.000.00 TL. Gördes'in konut ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayacak olan proje Atatürk Mahallesi’ne de canlılık getirecek.

Çalışmaları yerinde inceleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, " 2.Etap TOKİ Konutları projesinin çalışmaları yüklenici firma tarafından yoğun bir şekilde devam ediyor. TOKİ ve belediyemiz iş birliği ile Atatürk Mahallesinde 200 konut, 1 adet iş merkezi ve 1 adet camii inşa ediliyor. Ev sahibi olmayı bekleyen vatandaşlarımızın heyecanını biliyoruz. Çalışmaları yakıdan takip ediyoruz. " dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....