Başkan Akyol’dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Yeni eğitim ve öğretim dönemi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeni bir eğitim öğretim yılının ülkemize ve Gördes'imize hayırlı olması temennisinde bulunan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, eğitimin toplumda vazgeçilemeyecek en temel unsurların başında geldiğini vurgulayarak, geleceğin Türkiye'sine yön verecek olan gençlere en iyi şekilde eğitim verilmesinin ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesinin öncelikli amaçları olduğu söyledi.

Başkan Akyol, “Öncelikle, yarınlarımızı emanet ettiğimiz, sonsuz sevgi ve sabırla çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimize  minnettarız.  Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten tek yer, eğitim yuvalarımızdır. Yeni eğitim dönemine başlamamız münasebetiyle, ülkemizin temel ilkeleri doğrultusunda görevlerini büyük özverilerle ifa eden öğretmenlerimize de görevlerinde başarılar diliyorum. Okullarımız ve toplumumuzda huzurun tesisi önemli ölçüde öğretmenlerimizin ve okul yöneticilerimizin çabalarına bağlıdır.  2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla gelecekte en parlak meşaleye sahip olacak olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.  Gördes Belediyesi olarak bu yıl da, her yıl olduğu gibi eğitime olan desteklerimiz devam edecektir. Ele aldığımız bütün çalışmalarımıza da çocuklarımızı ve gençlerimizi hiçbir zaman hatırdan çıkarmıyoruz. Onların gerek eğitim anlamında gerek sosyal aktivitelerini yerine getirme anlamında, spor alanları, dinlenme  alanlarını oluşturmaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşünceyle, yeni eğitim öğretim yılının kutlu olmasını temenni ediyor, başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakar ve onurlu mesleği temsil eden saygıdeğer öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor; başarı dileklerimi ve sevgilerimi sunuyorum"dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....