Başkan Akyol, Kore Gazisini Evinde Ziyaret Etti
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Gaziler Günü çelenk koyma törenine geçirdiği küçük bir kaza nedeniyle katılamayan 90 yaşındaki Kore Gazisini evinde ziyaret ederek; 19 Eylül Gaziler Gününü kutladı.

Bir ay sonra 90 Yaşına girecek olan Kore Gazisi İsmail Sağlam, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kore’de görevlendirilmişti. Kore’de yaşadıklarını Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’a ve Ak Parti İlçe Başkanı Rıza Dİlcan'a anlatan Kore Gazisi İsmail Sağlam ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşadı.

Vatanını ve milletini korumak uğruna hiç düşünmeden kendilerini siper eden kahraman gazilerimize minnettar olduklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “ Bugün Gazilerimizin günü... Bizler onlara her zaman şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm gazilerimize minnettarız. Bugün Gaziler Gününü çeşitli törenlerle kutladık. Törene katılamayan Gazimiz İsmail Sağlam abimizi de evinde ziyaret ederek onun gününü kutlamak istedik. Rabbim tüm gazilerimize sağlık sıhhat versin inşallah. Tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutluyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğu ifade eden Kore Gazisi İsmail Sağlam; Başkan Muhammet Akyol ve Başkan Rıza Dilcan'a teşekkür etti.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....