Ahilik Haftasında, Gördes Esnafına Ziyaret
AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Ahilik Haftası nedeniyle AK Parti Manisa Milletvekili Özkan, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile birlikte Gördes esnafını ziyaret ederek; esnafın Ahilik Haftasını kutladı.

AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Gördes AK Parti İlçe binasında Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Gençlik Kolları Başkanı Serkan Temel, Kadın Kolları Başkanı Seher Eren, Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Daha sonra AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile birlikte Gördes esnafını ziyaret ederek; esnafların Ahilik Haftasını kutladı.

Türk tarihinde zenginliklerimiz ve değerlerimiz içerisinde ahiliğin çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, “Ahilik; sanatın, ticaretin ve mesleğin, olgun kişilik, güzel ahlak ve doğrulukla yoğrulduğu kökleri çok eskilere uzanan bir gelenektir.  Ahilik, yardımlaşma ve sıkı sıkıya sarılmamız gereken değerleri bize hatırlatan bir esnaf geleneğimiz, zenginliğimizdir. Ahilik haftası münasebetiyle Gördesli esnaflarımızı ziyaret ederek onların Ahilik haftasını kutladık” diye konuştu.

Esnafın, ekonominin temel taşı olduğunu ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Birlik, dayanışma ve daha birçok değeri barındıran ahilik kültürünü benimsemeliyiz. Ahilik haftası münasebetiyle sayın Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan ile birlikte Gördesli esnaflarımızı ziyaret ederek, onların ahilik haftasını kutladık” şeklinde konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....