Gördes’te, 19 Eylül Gaziler Günü
Gördes’te, 19 Eylül Gaziler Günü programı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Gördes’te, 19 Eylül Gaziler Günü programı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

19 Eylül Gaziler Günü programına AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Köprübaşı Kaymakam Vekili Mehmet Sert, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Emniyet Amiri Abdülkadir Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı, Siyasi Partilerin temsilcileri, Kamu Kurum Müdürleri ve Gaziler katıldı.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla çelenk sunma töreninden önce programına AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Köprübaşı Kaymakam Vekili Mehmet Sert ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gazilere karanfil hediye etti.

19 Eylül Gaziler Günü Programı kapsamında Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, akabinde ise İstiklal Marşı okundu.

Başkan Akyol, “Vatanını ve milletini korumak uğruna hiç düşünmeden kendilerini siper eden kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımız ve Emniyet güçlerimizden ebediyete intikal eden gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Gaziler Günü Kutlu olsun” diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....