Başkan Akyol, Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi
Belediye Başkanımız Muhammet Akyol, Salur, Dargıl ve Şeyhyayla mahallelerinde devam eden Çok amaçlı salon ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Mahallelerde devam eden çalışmaları bizzat takip eden Başkan Akyol, “Mahallelerimize giderek hem vatandaşlarımızla bir araya gelip onların sorunlarını dinliyoruz, hem de Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Mahallelerimizle ilgili çok amaçlı salonlar, ortak kullanım yerleri, üst yapı, parke taşı kaplama ve yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Güzel ilçemizi bir bütün olarak hak ettiği yere getirmek ve halkımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....