Belediye Meclisinde Anket Değerlendirmesi
Gördes Şehir Hamamının bulunduğu yere yapılacak olan projeler, Gördes Belediyesi Sosyal Medya Hesabından anket olarak vatandaşların tercihine sunuldu. Anket sonuçları ise %68 Gençlik Merkezi&Otopark, %32 ise Dükkan&Konut oldu.

Gördes Belediyesi Sosyal Medya hesabında düzenlenen anket 6 bin 841 kişiye ulaştı. 1791 kişinin oy kullandığı ankette %68'lik oy oranıyla Gençlik Merkezi&Otopark ilk sırada yer aldı.

Anket sonucunu Gördes Belediye Meclisinde değerlendiren Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Vatandaşlarımızın tercihlerini karşılıksız bırakmayacağız. Şehir hamamının bulunduğu yere altı dükkan olmak üzere katlı otopark yapacağız. Ankette her iki seçenekte oy kullanan vatandaşlarımızın tercihlerini göz önünde bulundurarak böyle bir kararı aldık. Gördesli hemşerilerimiz ne istiyor ise onu yapacağız. Ankete katılan vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Son zamanlarda Sosyal medya'da, vatandaşlarımıza yanlış bilgiler verildiği ve Gördes'in kültürel değerlerine sahip çıkılmadığı noktasındaki konularına açıklık getiren Başkan Akyol, "Eski Gördes'ten, Gördes'imize geçiş 1950'li yıllarda gerçekleşti. Tarihi ve Kültürel değerlerimiz Eski Gördes'te bulunmaktadır. Bizim dönemimize kadar eserleri koruma anlamında herhangi bir çalışma yapılmamış. Bizim dönemimizde ise Vakıflar Genel Müdürlüğü ile birlikte Eski Gördes'imizde bulunan camimizi restore ettirerek hem ibadete hem de ziyarete açılmıştır. Gördes'imizde korunabilecek cezaevini kültür evine dönüştürerek; Yerel Yönetimler ve Gençlik konulu proje yarışmasında üçüncülük ödülünü dönemin Başbakanı Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldık. Bu Gördes'imiz için bir gururdur. Bu kültür evimizde Gördes'imizin tarih ve kültürel değerleri olan eserler sergilenmektedir.

Yakın zamanda Gördes'imizde şartlardan dolayı yıkımı gerçekleşen Şehir Hamamı konusuna gelecek olursak. Gördes şehir hamamı 30 yıldır burada metruk olarak durmaktadır. Hiçbir kimse bir şey yapmamış. Geçtiğimiz on yıl içerisinde değişik projeler üzerinde çalıştık. Ancak gelinen noktada İçişleri Bakanlığımızın Metruk Binalar Genelgesine göre  teknik inceleme ve rapor sonucu bu hamamın ayakta kalması ve korunması mümkün olmadığı ortaya çıktı. Çevreden gelen vatandaşların şikayetleri, kamuoyundan gelen talep ve önerilerde dikkate alınarak, Gördes Belediye Meclisimizin gündemine alınmıştır. Şehir Hamamı yıkım kararı Gördes Belediye Meclisimizin oybirliği ile aldığı bir karardır. Bununla ilgili sosyal medyada vatandaşlarımıza yanlış bilgilendirmeler yapılıyor. Vatandaşlarımız sosyal medyada yer alan yanlış bilgilere itibar etmesinler.

Bazı söylemler sadece sözde ve yazıda kalmaktadır. Onun için son on yılda Gördes'e yapılan ve kazandırılan eserleri milletimizin taktirlerine sunuyorum. İlçemize hizmet edenlerden, vesile olanlardan ve katkı sağlayanlardan Allah razı olsun" diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....