Adalet Bakan Yardımcısı Cengiz Öner'den Gördes Ziyareti
Bir dizi ziyaret için Gördes'e gelen Adalet Bakan Yardımcısı Cengiz Öner, ilçe protokolü tarafından Kaymakamlık önünde karşılandı.

Bakan Yardımcısı Öner, önce Gördes Kaymakamlığı ve Adliyeyi ziyaret etti, daha sonra ise Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u ziyaret eden Bakan Yardımcısı Öner, Gördes'e yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Cengiz Öner, Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Ak Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Türe ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte esnafları ziyaret ederek; Gördes esnafına hayırlı işler diledi.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....