Kapalı Yüzme Havuzu ve Aqua Park Çalışmaları Başladı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un girişimleriyle hazırlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve AquaPark projesinin çalışmaları başladı.

Spor Bakanımız M. Muharrem Kasapoğlu çalışmaları yakından takip ediyor.
Başkan Akyol, Beşeylül Mahallesinde start verilen çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Prestijli bir projeyi Gördes’e kazandırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Akyol, “Ak Parti Belediyeciliği ve merkezi hükümetimizin desteğiyle bütçemizin oldukça üzerinde projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bugün burada projemizin çalışmalarına start verildi. Gördes'te yüzme havuzu büyük bir eksiklikti. Futbol stadımızın hemen yanında oldukça prestijli bir projeyi hayata geçireceğiz. Çalışmaların başladığını Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na da ilettik. Kendisi de çalışmalar hakkında bilgi sahibi, açılışa da inşallah katılacağını söyledi. Sayın Bakanımıza ve projemize katkı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne de teşekkür ediyoruz. Gördes'imize, gençlerimize ve çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Gördes Belediyesi proje sahibi olduğu yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun ilk protokolü Spor Toto Teşkilatıyla, ikinci protokolü de Manisa Büyükşehir Belediyesiyle imzalamıştı. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve aquapark yanında futbol sahasının bulunduğu alana yapılacak. Yarı Olimpik kapalı yüzme havuzu içerisinde aquapark, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, kır düğün salonu, oyun parkı gibi özellikler de bulunuyor. Futbol sahasıyla, kapalı halı sahasıyla ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzuyla oluşacak Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Gördeslilerin ve özellikle gençlerin cazibe merkezi olacak.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....