Gördes Belediyesi Zabıta Ekibinden, Fiyat Etiketi Denetimi
Gördes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Gördes ilçe genelinde marketlere yönelik fiyat etiketi ve gramaj denetimleri yaptı. Yapılan denetimlerde ürünlerin raftaki ve kasadaki fiyatları, karşılaştırılırken yerli malı etiketleri de kontrol edildi.

Gördes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe genelindeki marketlerde denetimlerde bulundu. Zabıta memurları, marketlerdeki ürün etiketlerini de denetliyor. Marketlerde yapılan denetimlerde, ürünlerin reyon etiket fiyatlarıyla kasadaki fiyatları karşılaştırılıyor. Zabıta Müdürü Necati Arı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla, Zabıta ekiplerimizle marketlerde fiyat ve etiket denetimini geçekleştirdik. Denetimlerimizde, raf fiyatı ile kasa fiyatı karşılaştırmalarının yanı sıra gramaj denetimlerini de yaparak fiyatları kontrol ettik. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve doğru bir şekilde alışveriş yapabilmelerine yardımcı olmayı gayret gösteriyoruz” dedi.

Marketlerde alışveriş yapan vatandaşlar da zabıta ekiplerinin denetimlerinden son derece memnun olduklarını belirterek, bu uygulamaların döviz kurlarındaki artıştan dolayı fırsatçılık yapan firmalara engel olacağını belirtti.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....