Gördes’te Muhtarlar Günü Kutlandı
19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Hükümet Meydanı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

Muhtarlar Günü dolayısıyla Hükümet Meydanı'nda düzenlenen çelenk koyma törenine;  Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Kartepe, İlçe Emniyet Amiri Abdullah Öztürk, İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Muhtarlar Derneği Başkanı, Kurum Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

19 Ekim Muhtarlar Günü, kapsamında düzenlenen program kahvaltıyla başladı. Daha sonra Hükümet Meydanı’nda muhtarların Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Muhtarlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Mahallelerimizin seçilmiş temsilcileri olan kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayarak; tüm Muhtarlarımıza çalışmalarında başarıların devamlarını diliyorum” dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....