Cumhuriyet Bayramı Gördes’te Coşkuyla Kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95'inci yıl dönümü Gördes’te, Şehit Makbule Hanım Meydanında çeşitli etkinliklerle büyük coşku ile kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95'inci yıl dönümü kutlama programına Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Kartepe, İlçe Emniyet Amiri Abdullah Öztürk, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gördes’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95'inci yıl dönümü kutlamaları, düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Gördes Kaymakamlığında Kaymakam Bekir Abacı ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, gelen tebrikleri kabul etti.

Gördes Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerin katkılarıyla düzenlenen çeşitli etkinlikler, Halk oyunları ekibinin ve Seymen ekibinin gösterileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programına renk kattı.  Programda konuşan Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, “95. Yılını idrak ettiğimiz en büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramı’nızı en içten duygularımla tebrik ediyor; sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bizlere Cumhuriyet’i armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran ile anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti yok edilmek istenen bir milletin bağımsızlığına kavuşmak, yeni bir devlet oluşturmak amacıyla giriştiği savaşın sonucunda kurulmuştur. Cumhuriyetin ilanı milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, birlik ve beraberlik içinden hareket ettiğimizde olmaz denilenin başardığımızın ispatıdır” diye konuştu.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet'in ilanı ve milletin kayıtsız şartsız egemenliği kabul edilerek bağımsızlık mücadelesinin ruhu ortaya konmuştur.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman milletimizin azmiyle kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine çok az rastlanır bir başarı gerçekleştirilmiştir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, başta siz kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....