Havuz ve Aqupark Projesinin Temeli Atıldı
Ak Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur'un katılımlarıyla, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark Projesinin temel atma töreni ve Fitness Salonun açılış töreni gerçekleştirildi.

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark Projesinin temel atma törenine ve Fitness Salonun açılış törenine Ak Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan, AK Parti Gördes İlçe Teşkilatı, Gördes Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Göreve geldiğimiz 2009 yılından bugüne kadar Gördes’imiz için çalışmaya hizmet etmeye devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu hedeflere siz değerli Gördesli hemşerilerimizin destekleriyle inşallah ulaşmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz.  Eski futbol sahamızın toprak olan zeminini çime çevirdik. Vatandaşlarımızın maçları izlemesi için tribün yaptırdık. Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksini değerli Gördesli hemşerilerimizin hizmetine sunduk.  Fitness Salonunu hizmete açarak gençlerimizin spor yapmasına katkı sağladık. Temelini attığımız Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projemizi önümüzdeki yaz sezonuna yetiştirmeye gayret gösterip gençlerimizin, Gördesli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

Gördes’e yapılan hizmetleri hep birlikte başardık diyen Başkan Akyol, “Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksiyle birlikte Fitness Salonu ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark Projemizin hayata geçmesiyle birlikte toplamda bu alana 6 Milyon TL’lik yatırım yapılmış olacak.  Ak Parti Belediyeciliği ve merkezi hükümetimizin desteğiyle bütçemizin oldukça üzerinde projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bugün burada projemizin temelini atıyoruz. Gördes'te yüzme havuzu büyük bir eksiklikti. Futbol stadımızın hemen yanında oldukça prestijli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız inşallah. Programımıza katılan başta Ak Parti Manisa Milletvekilimiz ve MKYK Üyemiz Sn. Murat Baybatur’a, değerli misafirlerimize ve kıymetli Gördesli hemşerilerime teşekkür ediyorum.  Projemize katkı sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Spor Toto Teşkilatına ve Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim. Projemiz, Gördes'imize, gençlerimize ve çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Gördes’imize yapılan hizmetleri hep birlikte başardık” dedi.

Ak Parti Manisa Milletvekilimiz ve MKYK Üyemiz Sn. Murat Baybatur, “95 yıllık Cumhuriyet tarihimizde ülkemiz birçok badireler atlattı. O yıllardan bu zamana dek ülkemize hep saldırdılar. Ama ülkemiz çok güçlü bir tarihe sahip olduğu için hep ayakta dimdik durdu. Muhammet Başkanımız 2009 yılından beri bu değerli ilçemiz Gördes’e birçok proje kazandırdı ve kazandırmaya devam ediyor. Yol çalışmaların takipçisiyiz inşallah Gördes’imizin ulaşım problemi ortadan kalkacak. Gördes Başkanımız Muhammet Akyol ile değişmeye ve gelişmeye devam ediyor. İnşallah Başkanımız önümüzdeki yıllarda da hizmet etmeye devam edecek” diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....