Adnan Menderes (TOKİ) Camii

Merhum Başbakanımız Adnan Menderes’in, Eski Gördes’in Yeni Gördes’e naklinde çok büyük hizmetleri geçmiştir. Gördes Halkı da ölüm yıl dönümünde Adnan Menderes’i unutmayarak ruhuna Mevlid-i Şerif okutulmuştur. Ayrıca Belediye Meclisimizin aldığı karar ile TOKİ projesiyle Adnan Menderes Mahallesi’nde yeni yapılan camiye Adnan Menderes Cami adı verildi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....