Nihat Hatipoğlu, Gördes’e Geliyor
Tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Gördes Belediyesi tarafından düzenlenecek olan konferansa katılmak üzere 2 Aralık Pazar günü Gördes’e geliyor.

Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Gördes’te sevenleriyle buluşacak. Hatipoğlu,2 Aralık Pazar günü saat 20.30’da Gördes Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenecek olan ’En-Nezir’ söyleşi programına konuşmacı olarak katılacak. Programla ilgili bilgi veren Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Gördes Belediyesi olarak alanında uzman olan tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamızı Gördesli vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. 2 Aralık Pazar günü saat 20.30’da Gördes Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenecek olan ’En-Nezir’ söyleşi programına tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....