Gördes'te, Nihat Hatipoğlu’na Yoğun İlgi
Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Gördes Belediyesi’nin düzenlediği, konuşmacı olarak Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun katıldığı söyleyişi programına binlerce kişi ilgi gösterdi.

Gördes Belediyesi Kültür Sarayında binlerce vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Hz. Peygamber’imiz hakkında bilgiler verdi.

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı söyleşi programına, Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Belediye Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Kuran tilavetiyle başlayan programda sahneye çıkan Hatipoğlu, her yıl Mevlid-i Nebi Haftası nedeni ile Peygamber Efendimizin farklı sıfatları ile ilgili konferanslar yapıldığını belirterek, Hz. Peygamber’imiz hakkında bilgiler verdi. Söyleşi programı için salonu dolduran vatandaşlar, İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu büyük bir ilgiyle dinlediler. Hatipoğlu’nun anlattığı konularda bazı vatandaşların zaman zaman gözlerinin dolduğu görüldü.

Söyleşi programının ardından konuşmacı Nihat Hatipoğlu’na hediyelerini takdim eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol“Bu güzel gecede bizleri engin bilgileri ile aydınlatan değerli hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten de anlatmış olduğu tüm konuları büyük keyifle dinledik. Salonu dolduran tüm vatandaşlarımızın da aynı şekilde keyifle dinlediklerini gördüm. Gördes’imize gelerek bizleri kırmayan değerli hocamız Nihat Hatipoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, program sonrasında salondan ayrılırken vatandaşların yoğun sevgisi ile karşılaştı. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmayarak vatandaşlarla uzun süre hatıra fotoğrafı çekildi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....