Çok Amaçlı Salonların Çalışmaları Sürüyor
Gördes Belediyesi 13 farklı mahalleye (Köy) 4 Milyon TL'lik Çok Amaçlı Salon yatırımının çalışmalarını sürdürüyor.

Gördes merkezde düğün salonunun restore edilmesi, Hayat Boyu Kültür ve Sanat Merkezi'nin kazandırılmasından sonra, vatandaşların yoğun talebi ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un talimatlarıyla 13 Mahallede (Köy)  çok amaçlı salon çalışmaları sürüyor. Çok Amaçlı Salonların tamamlanmasından sonra vatandaşlar düğün, hayır, sünnet, taziye, nişan ve halk toplantıları gibi çeşitli etkinliklerini burada gerçekleştirebileceklerdir.

MAHALLELERE 4 MİLYON TL'LİK YATIRIM

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde 13 mahalleye (Köy)  çok amaçlı salon  yapımının devam ettiğini ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; “Şuanda 13 farklı noktada Çok Amaçlı Salonlarımızın yapımı sürüyor. Bundan sonraki süreçte de programa aldığımız mahallerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Vatandaşlarımız Çok Amaçlı Salonlarımızda düğün, sünnet, nişan, hayır, taziye ve halk toplantıları gibi birçok etkinliği gerçekleştirebilecekler. Salonlarımızın yapım aşamasına büyük önem gösteriyoruz. Uzun yıllar mahallelerimize hizmet verecek sağlam yapılar oluşturacağız. Projelerimizin toplam maliyeti 4 Milyon TL'nin üzerinde" dedi

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....