'Gördes Okuyor' Kitap Tanıtım Kampanyası Programı Gerçekleştirildi
Gördes Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği 'Gördes Okuyor' kitap tanıtım kampanyası programı Gördes Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleştirildi.

Gördes Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği  'Gördes Okuyor' kitap tanıtım kampanyası programı Gördes Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleştirildi.

'Gördes Okuyor' kitap tanıtım kampanyası programına Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Soma Kaymakamı ve Yazar Ahmet Altıntaş, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Kurum Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

“Gördes Okuyor” başlığıyla farkındalık yaratan proje, halkımızdan da büyük ilgi görüyor. Gördes Kaymakamlığın himayesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gördes Belediyesinin destekleriyle düzenlenen 'Gördes Okuyor' kitap tanıtım kampanyası programı mayıs ayında sona erecek.  İlk, Orta ve Lise düzeylerinde kategorilere ayrılan kitap okuma programında okunacak kitaplar tanıtıldı.

Tanıtım programında konuşan Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, okumanın önemine değinerek, öğrencilere kitap okumanın faydalarını anlattı. Kitap okuma noktasında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Başarının temelinde kitap okumanın olduğunu belirtti.

'Gördes Okuyor' kitap tanıtım kampanyası programı Soma Kaymakamı ve Yazar Ahmet Altıntaş’ın söyleşi ve imza etkinliğiyle sona erdi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....