"Hoşgeldin Bebek" Ziyaretleri Devam Ediyor
“Sosyal Belediyecilik” anlayışı ile hizmetlerine aralıksız devam eden Gördes Belediyesi “HOŞ GELDİN BEBEK” projesi kapsamında; ilçede yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek; sevinçlerine ortak olmaya devam ediyor.

Proje kapsamında ilçe geleninde 250'ye yakın bebek ziyaret edildi.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un talimatıyla 2018 yılında başlatılan “HOŞ GELDİN BEBEK” projesiyle merkez ve mahallelerdeki bebekler ziyaret edilmeye devam ediliyor. ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ ile bebeklerini kucaklarına almanın sevincini yaşayan ailelerin, mutluluklarına ortak olunuyor. Ziyaretler kapsamında 250'ye yakın ailenin kapısı çalındı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; “ Göreve geldiğimi günden bu yana sosyal belediyecilik anlamında birçok çalışmaya imza attık. Bu kapsamda Hoş Geldin Bebek Projemizle yeni doğan bebeklerimizin ailelerine ziyaretlerimiz devam ediyor. Hem ailelerimizle sohbet ediyor, hem de cennet kokulu bebeklerimizle vakit geçirme fırsatı buluyoruz. 2018 yılında yaklaşık 250 ailemizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz 2019 yılında da devam edecek. Cennet kokulu tüm bebeklerimizin; ailesine, vatanına, milletine ve insanlığa hayırlı birer evlat olmalarını temenni ediyorum” dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....