Başkan Akyol, Kamu Kurumları ve Esnafları Ziyaret Etmeye Devam Ediyor
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol esnafları ve kamu kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Akyol'a Ak Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan ve belediye meclis üyeleri de eşlik ediyor.

Her fırsatta vatandaşlarla birlikte olmaya özen gösteren Başkan Muhammet Akyol her yıl düzenli olarak yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ilçeyi karış karış dolaşan Başkan Muhammet Akyol; eğitim kurumları, kamu kurumları ve esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ediyor.

Ziyaretler sırasında vatandaşlarla samimi görüntüler de veren Başkan Akyol; ziyaretlerden dolayı vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyor. Girdiği her ortamda ilgiyle karşılanıyor.

Hem yapılan büyük yatırımlarla hem de gönülleri fethederek çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Akyol; " Bizler vatandaşımızla her zaman iç içeyiz. Makamımızın kapısı da gönlümüz de tüm vatandaşlarımıza her zaman açık. Telefonum da göreve geldiğim yıldan beri aynı. Yılın 365 günü vatandaşlarımızla aramıza hiç bir mesafe koymadık. Her yıl düzenli olarak eğitim kurumlarımızı, kamu kurumlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bunun yanında bize gelen her davete icabet ediyoruz. Düğün, sünnet ve hayır merasimlerine katılıyoruz. Hasta ziyaretlerimizle, bebek ziyaretlerimizle vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde de yanlarına oluyoruz. Bizim derdimiz memleketimiz, hemşehrilerimiz... Bu yüzden hem hizmetlerimize, büyük yatırımlarımıza aralıksız olarak devam edeceğiz; hem de Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi Gönül Belediyeciliğiyle vatandaşlarımızın gönülleri almaya devam edeceğiz" dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....