Gördes’in Yaşam Merkezi Görücüye Çıktı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol mevcut Anadolu Otel’in yerine yapılması planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Gördes Belediyesi Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısında oy birliğiyle kabul edilen projeyle ilgili açıklama yapan Başkan Muhammet Akyol; “ İnşallah üçüncü dönemimizde ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Projemizi hayata geçirerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Toplantıda yatığı açıklamada değişen ve gelişen Gördes’e yeni bir proje daha kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Akyol, “Belediye Başkanlığı 3. Dönemimizde nasip olursa şuan ki Anadolu Otelimizin yerine Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Gördes’imiz için ihtiyaç olan çok fonksiyonlu yaşam merkezinin planlamasını ve maketini yaptırdık. İnşallah önümüzdeki dönemde nasip olursa Gördes’imize kazandıracağız. Hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Projemizin içerisinde; 120 yataklı otelimiz, çok sayıda ticari iş yerleri, bay bayan ayrı hamam ve sauna, etkinlik ve toplantı salonları, kır düğün salonu yer alacak. Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Projemizde yer alan işletmeler özel girişimcilere devredilecektir. Bu derece kapsamlı olarak hazırlattığımız projemizi hayata geçirerek; vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız, Gördes’imize hayırlı olsun” diye konuştu.

İşletmeler özel girişimcilere devredilecek.

Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Projesi Gördes Anadolu Otel yerine yapılacak. Proje içerisinde 120 yataklı otel bulunuyor. Ayrıca vatandaşların en büyük taleplerinden olan hamam ve sauna da proje içerisinde yer alıyor. Lokanta, kafe, market ve konfeksiyon gibi çok sayıda ticari iş yeri de proje içerinde bulunuyor. Etkinlik ve çok amaçlı toplantı salonları, açık ve kapalı düğün salonu gibi içerisinde bir çok özelliği barındıracak Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Projesinin işletmeleri de özel girişimcilere devredileceği belirtildi.

Proje Gördes Belediye Meclisinde oy birliğiyle kabul edildi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....