Kapalı Yüzme Havuzu Projesinin Çalışmaları Devam Ediyor
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un girişimleriyle hazırlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve AquaPark Projesinin inşaat çalışmalarında yarıya gelindi. Kaba inşaatının çalışmalarını tamamlayan yüklenici firma, çelik konstrüksiyon çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor.

Gördes Belediyesi proje sahibi olduğu yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun ilk protokolü Spor Toto Teşkilatıyla, ikinci protokolü de Manisa Büyükşehir Belediyesiyle imzalamıştı. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve aquapark yanında futbol sahasının bulunduğu alana yapılıyor. Yarı Olimpik kapalı yüzme havuzu içerisinde aquapark, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, kır düğün salonu, oyun parkı gibi çeşitli alanlar da bulunuyor. Yüzme havuzu tamamlandıktan sonra 4 mevsim vatandaşların hizmetinde olacak.

Futbol sahasıyla, kapalı halı sahasıyla ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzuyla oluşacak Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Gördeslilerin ve özellikle gençlerin cazibe merkezi olacak.

Bütçemizin oldukça üzerinde projeleri hayata geçiriyoruz.
Başkan Akyol, Beşeylül Mahallesinde devam eden çalışmaları bizzat yakından takip ediyor. Prestijli bir projeyi Gördes’e kazandıracaklarını ifade eden Başkan Akyol, “Ak Parti Belediyeciliği ve merkezi hükümetimizin desteğiyle bütçemizin oldukça üzerinde projeleri hayata geçiriyoruz. Kaba inşaatının çalışmalarını tamamlandı, çelik konstrüksiyon çalışmalarını da tüm hızıyla sürüyor. Gördes'te yüzme havuzu büyük bir eksiklikti. Futbol sahamızın hemen yanında oldukça prestijli bir projeyi hayata geçireceğiz. Projemize katkı sağlayan Spor Bakanımız Sn. Mehmet Kasapoğlu'na ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz " dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....